09 353 91 91 09 353 91 91

De referentie in zijn vak 

Kintrans staat al jaren garant voor een uitstekende transportservice. Vraag een offerte aan.

Ervaren expediteurs

Bent u op zoek naar een dynamisch transportbedrijf dat via een stevige en goed georganiseerde structuur diverse transporten verricht voor zowel bedrijven als expediteurs. In Desteldonk kunt u daarvoor terecht bij Kintrans.

Van nauwkeurige analyse tot een stipt transportservice

Kintrans maakt een nauwkeurige analyse van uw transportbehoeften en biedt u een economische oplossing aan tegen competitieve prijzen. Dit enthousiast team staat garant voor een vlotte en correcte opvolging van de georganiseerde transporten. Samen met u bouwt Kintrans graag aan langdurige relaties, gestoeld op een bijzonder grote toewijding.

Vakbekwaam en ervaren personeel 

Kintrans levert maatwerk bij het transport van personenauto’s, bestelwagens en landbouwtractoren. Dankzij ons vakbekwaam en ervaren personeel, een nauwkeurige planning en een positiebepalingssysteem voor alle voertuigen, zorgen wij er dagelijks voor dat alle auto’s binnen de afgesproken termijn op hun bestemming zijn.

Informeer naar wat Kintrans kan doen voor u

Neem dus gerust contact op met Kintrans als u wilt vertrouwen op hun expertise. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst over de manier van werken van dit transportbedrijf, dan kunt u steeds eens horen. Wij bieden de ideale oplossing voor bedrijven en expediteurs in Desteldonk en omgeving.