09 353 91 91 09 353 91 91

De referentie in zijn vak 

Kintrans staat al jaren garant voor een uitstekende transportservice. Vraag een offerte aan.

Ontdek het wagenpark en de vrachtwagens van Kintrans:

Vrachtwagens genoeg in Desteldonk bij Kintrans. Het wagenpark van dit transportbedrijf bestaat uit een waaier aan voertuigen.

Wagenpark

  • 5 trekkers
  • 33 autotransporters
  • 2 tractortransporters

Alle voertuigen zijn uitgerust met boordcomputers van de laatste generatie, waardoor real-time communicatie op ieder ogenblik mogelijk is tussen de planning en de vrachtwagen.

Veiligheid primeert bij de voertuigen van Kintrans

Kintrans schenkt veel aandacht aan veiligheid. Het moderne wagenpark wordt zeer regelmatig onderhouden door de eigen technici op de eigen werkplaats. Op dezelfde locatie is eveneens een wasstraat en een professioneel tankeiland voorzien van AdBlue.

Emissienormen

Daarnaast legt Kintrans steeds de nadruk op verkeersveiligheid en brandstofbezuiniging. Zo voldoet 90% van het wagenpark aan de Euro 6-norm. Deze emissienormen worden officieel bekrachtigd door de Europese overheid en werden gecreëerd om het milieu te beschermen.

Neem contact op om uw vrachtwagen te reserveren

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer inlichtingen over de vrachtwagens in Desteldonk? Neem dan contact op met Kintrans. Dit bedrijf beantwoordt graag al uw vragen en licht u in naar de manier van werken.